Även digitala stämplar är stämplar…

Även digitala stämplar är stämplar…

… eller nått.
Har faktiskt lärt mig uppskatta dessa oxå, det är trots allt smidigt att ha några på lager och färglägga när man har tid.

Den här sötnosen från Make it Crafty har jag målat på i lite omgångar innan den blev klar. Funkar ju det med.

InkyWings-copics-Makeitcrafty-1
Motivet är färglagt med Copics. Textstämpeln är från InkyWings.

InkyWings-copics-Makeitcrafty-2

Den utstansade bården i vitt är gjord med en Martha Stewart-stans och doilisarna bakom motivet är en Cheery Lynn die som jag stansade ut i silkespapper. Jag vek silkespapperet tredubbelt och stansade, och det funkade utmärkt. Vingarna fick lite 3D-lack på sig och sen strödde jag över ett fint glitter. Just det, motivet är utstansat med en Spellbinders-die.

2 svar på ”Även digitala stämplar är stämplar…

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.