Frightening Fall Art Journal – för Design in Papers

Frightening Fall Art Journal – för Design in Papers

Today I’m up in Design in Papers blog with this Art Journal spread. Mostly Tim Holtz stuff here, and maybe not so scary as it could be during Halloween… lol. But Fall can be frightening in its own way – right? If you want to see how it’s made just scroll down for a video!

*************************

Mitt ruskiga höstuppslag idag som jag bloggar för Design in Papers. Kanske inte så väldigt skrämmande, men hösten i sig kan ju vara lite skrämmande… eller hur? Jag har använt mestadels saker från Tim Holtz den här gången och allt hittar du hos DiP som är grossist här i Sverige.
Vill du kika hur jag gjorde så hittar du en video längst ner i inlägget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.