Fler kort och alster i samlingsinlägg

Fler kort och alster i samlingsinlägg

More things I’ve made lately – a whole bunch of them so grab your coffee!

*************************

Ännu ett samlingsinlägg – hämta kaffekoppen innan du börjar scrolla!

Det här kortet gjorde jag till en av Pysslotekets inför-utmaningar i väntan på Cybercropen. Använd en snorkig text! Jag körde våra egna.

Fjäril, människa och text från hÄnglar & Wings tillsammans med stencil och die från Tim Holtz blev så här.

En tag gjord som inspiration till vår egen cybercrop som pågår fram till 5 april. Motiv från hÄnglar & Wings var kravet.

Ett kort gjort till en annan av våra Cybercroputmaningar som hÄnglar & Wings håller. Man skulle göra ett kort med matchande kuvert, fast jag tror minsann jag missade att få med kuvertet på nån bild här… haha! Nåja, jag är ju ändå utom tävlan i det här fallet.

Ett till kort till våra egna cybercropsutmaningar. Monokromatiskt! Jag körde på Orange! Vilda diskussioner med vännerna jag pyssla med huruvida man kan använda ljus-orange och mörk-orange utan att gå utanför ramarna. Häpp!

Smashigt kladdkort bara för att… människa och text från hÄnglar & Wings.

Undrar om det här är gjort bara för att jag hade lust eller om det var en plan… minns inte. Lyckats kladda färg på det i vart fall tydligen… så typiskt!

Ett tack-kort av lite spillbitar. Även det en av våra små utmaningar när vi hade pyssel. Gör ett kort av spillbitarna som är kvar från andra alster löd sista utmaningen. Så här blev mitt.

Ha det bra där ute – var rädd om dig och andra!

Kommentarer är stängda.