I samarbete med Nextory

I samarbete med Nextory

I samarbete med Nextory har jag som Buzzador fått möjligheten att ge mina följare en kod som ger hela 30 dagars fri lyssning! Jag säger bara – passa på! Att lyssna eller läsa böcker är som balsam för själen och man kan koppla av, koppla bort och få en stund för sig själv och krypa in i en annan värld en stund.

Just ljudböcker är en fantastisk sak, eftersom det ger möjlighet att höra en bok för den som inte kan eller vill läsa. Det ger också möjlighet till händerna fria och man kan lyssna på bok medan man tränar, lagar mat eller bara inte orkar hålla i en bok. Själv växlar jag lite mellan ljudböcker och “blädderböcker”. Tycker det kan vara ganska rogivande att ligga och bläddra (på telefonen) i en bok på kvällen och själv kunna ställa in storlek på bokstäver och bakgrundsljus så det går att läsa utan problem.

Eftersom jag själv använt Nextory ett längre tag så blev det extra roligt att faktiskt få promota dom. Det är ett bra utbud av böcker och dom är hyfsat snabba med dom senaste så det går alltid att hitta något nytt att läsa.

Vill du testa? (Klart du ska!)
Gå in på den här sidan: https://www.nextory.se/kampanjkod och använd kod: lisabuzz

Koden gäller under Oktober och November månad.

Kommentarer är stängda.