hÄnglar & Wings

hÄnglar & Wings

Hi there – it’s been a while now, and it’s not because I don’t craft, it’s because the posting in my blog takes more time then I have left over for the moment. Sorry for that. I’ve been busy starting a new company – or kind of new but old, but new… oh, you get it. LOL.
I’ve partnered up with my friend Marie who is the designer of hÄnglar & stÄnglar. As we merged together there was just one name for us – hÄnglar & Wings. And now we are up running. It’s so exciting and fun to start over and wake up the hÄnglar-designs again.
We will concentrate on getting a line of clear stamps, but there will also pop up some great old rubber once in a while. Right now there are plenty of rubber designs in the webshop.

A cool thing to notice, I did color up these images last fall, not even knowing this would happen a year later… sometimes universe knows more then you do!

*************************

Halloj! Det var ett tag sedan nu igen, och det är inte för att jag inte pysslar, för det försöker jag minsann hinna med lite nu och då, nä det är nog för att bloggandet tar lite för mkt tid som jag inte har, och då blir det inte av. Ber om ursäkt för det! Jag har varit lite upptagen här på sensommaren och höstkanten med att starta upp ett nytt företag nämligen. Jag och min goda vän Marie har slagit våra påsar ihop och dragit igång hÄnglar & Wings. Ja – hälften av varje alltså. hÄnglarna tillsammans med alla Svenska texter mm! Webshopen gick live i fredags kväll och det blev en sån positiv boost att läsa alla kommentarer och lyckönskningar på facebook och instagram så jag tackar från djupet av mitt hjärta!! Vi visste ju inte riktigt vad vi skulle våga hoppas och tro på, även om vi någonstans innerst inne såklart ändå trodde… annars hade vi aldrig försökt.


Stamps: hÄnglar & Wings
Sentence: hÄnglar & Wings
Papers: ?
Embellishments: Sequins, Bling
Tools: Stencil (Tim Holtz)
Other: Glitter paste (Nuvo)
Medium: Copics, Mist, Distress ink,
Colors:

Kommentarer är stängda.