Easter for Cili in Papers

Easter for Cili in Papers

Lots of pictures today. I’m posting for Cili in Papers.
I’ve been playing around with two sets of stamps from Lawn Fawn, and since Easter is around the corner I need to show them all in once. LOL
First a shadow box and last two cards with “wreath stamping”. I’ve made my template myself since I don’t have the stencil from Gina K. Not claming this idea as my own and don’t know who figured this out first.

*************************

Idag blir det massor av bilder. Först på ett shadow-box-kort och sedan två vanliga kort men med spännande sammansättning av motiv.
Jag bloggar hos Cili in Papers idag och det är som sagt påsktema för hela slanten.

Shadow box kortet fixar man plättlätt med diesen från Lawn Fawn. Ett tips är att dekorera allt inuti boxen innan man sätter ihop det sista så slipper det bli så pilligt!


Dom här “krans-korten” blev lite av ett experiment.
Gina K har en mall/stencil i plast för detta, men eftersom jag inte har den själv så fixade jag till en egen i papper istället. Det som behövs är ett papper på 6×6″ och hålet ska vara en fyrkant som är ca 4″x4″ Kika på bilderna så syns det hur den ska vridas och skäras ut.
Jag har på inget sätt kommit på denna teknik själv och jag vet inte vem som kom på det först heller, jag bara hittade en egen väg att lösa att jag inte hade en stencil eftersom jag ville testa tekniken.Testet blev med lite påskstämplar så korten blev väl lite lätt psykadeliska, men en kul grej. Får mig att tänka på gamla kaleidoskåp som man lekte med en gång i tiden. Snyggast blir det nog trots allt med blommor vill jag påstå. Det är nästan ett måste att ha ett stämplingsverktyg som Tim Holtz Stamping Platform eller liknande.

Stamps: Lawn Fawn
Sentence: InkyWings Motivstämplar, Lawn Fawn, Stickers (Tim Holtz)
Papers: Sheena stamping paper, CS, Lawn Fawn
Embellishments: Thread, Nuvo Drops
Tools: Shadow Box Die (Lawn Fawn), Stamping Platform (Tim Holtz)
Medium: Watercolor, Copics

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.