Lollipop-kort

Lollipop-kort

My friend Maya made a lollipop card when we where in Norway at a crop, and I just had to make one myself too. I went for autumn colors with the new lovely Prima-papers.

*************************

När vi var i Norge och pysslade så satt Maya och gjorde ett sånt här Lollipopkort, och när min fantasi tröt så blev det så att jag körde igång med ett jag med. Blev lite större modell än vad jag gjort tidigare så det blev några remsor att vika för att få ihop den yttersta cirkeln så att säga! Kärade ner mig grymt i dom där scallopcirklarna (lånade dien av Maya till att börja med), så det var bara att gå och handla sen det… det var ju bara några steg att ta så var man mitt i mässan med scrapsaker (på gott och ont för den stackars plånboken).

Stamps:  hÄnglar & stÄnglar
Sentence: Sticker words from Tim Holtz
Papers: Prima
Embellishments: Flowers, Chipboard (Snip Art), Cheesecloth, Polishing Tangle, Charms, Bling, Butterfly (Paperclay mold), Ribbon, Straw
Tools: Scallop circle (Kort & Godt)
Medium: Gesso, Gel Medium, Finnabair Wax
Colors: Watercolor for the image

Kommentarer är stängda.