Presentkortskort – för Kristinas Scrapbooking

Presentkortskort – för Kristinas Scrapbooking

Gift Card Card for Kristinas Scrapbooking.

*************************

Godmorgon i pysselvädret!
Idag bloggar jag mitt sista inlägg hos Kristinas Scrapbooking och det är med lite sorg jag hoppar av där efter nästan ett helt år. Men anledningen är inte så sorgsam egentligen, utan bara det att jag behöver omfördela lite tid eftersom jag ska prova på att vara anställd igen!

Jag har gjort ett till synes enkelt kort, men det kan rymma en riktigt stor överraskning! Mittendelen är nämligen en hållare lämplig för ett presentkort. Vill man utveckla det hela lite kan man göra det större (sätta ihop bitar av CS) och stoppa i en hel sedelbunt i mitten istället för ett presentkort.





Skär till en bit som är 4,5″ x 12″
Biga vid 4,5″ + 6″ + 7,5″
Sedan skar jag till ytterligare en bit som var 4,5″ bred (samma bredd som kortet) och ca 3″ åt andra hållet. Jag bigade på 1″.
Den kortaste delen (1″) klistrade jag fast på insidan i kortet – INNAN jag satte dit mönsterpapperet, det är även här under längst upp som du fäster bandet för att knyta om locket om du vill vara lite smartare än vad jag var…
Du kommer direkt se “mitten” och var det är tänkt att man viker ihop så det står upp och har plast för ett presentkort. Den delen dekorerar du och stansar ur en bit med cirkelstans ifall du vill. Dekorera med mönsterpapper, skär en skåra längst upp – så lång som ditt presentkort är. SIST av allt, tejpar du ihop kanterna på hållardelen så det sitter ihop och poppar upp i kortet när man öppnar det.

Stamps: 
Sentence: Edge of the patterned paper
Papers: Maja Design, Gold Cardstock (Bazzill), Glitter cardstock.
Embellishments: Mulberry roses, Cheesecloth, Ribbon
Tools: Cicle punch
Other: Distress ink for chalked edges

Ett svar på ”Presentkortskort – för Kristinas Scrapbooking

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.