KKS – WW march 22nd

KKS – WW march 22nd


It’s a wonderful wednesday over at Kraftin’ Kimmie Stamps!
Yeah, it’s over here too and finally we start to believe the spring is around the corner. Lovely!

KKS-wednesday-still

We want EVERYONE to be able to play along so your submission can use ANY stamp and can be any theme, any style, any design and it can be a card, a scrapbook page, an altered item….you name it!! It must be a NEW creation and you have one week to enter what you made. At the end of the month one random winner will be chosen from all the submissions for the whole month and will receive a $20 Gift Card to the shop! What do you think…..wanna WIN? Let’s see your krafty stuff.

********************

Då var det dags för en härlig onsdagsutmaning hos Kraftin’ Kimmie Stamps!
Även här hemma är det en härlig onsdag, eftersom man äntligen börjar tro på att våren är på väg. Underbart!

Häng nu med och utmanas, vilket alltid är plättlätt på onsdagar. Temat är Anything goes och du kan skapa ett kort, en LO, nått altrat… eller ja, nästan vad som helst, bara det är nått stämplat på! Du kan till och med använda vilka stämplar du vill. Fast, det såklart, du dubblar dina chanser på vinst om du har använt stämplar från Kraftin’ Kimmie! Du har en vecka på dig att länka in ditt bidrag i Kimmies blogg!

Stamps:  Kraftin’ Kimmie Stamps
Papers: ?
Embellishments: Flowers, Lace, Doily, Cheesecloth, Bling, Polishing Tangle
Tools:Ovals (CC-Design), Clock (?)
Medium: Copics

Ett svar på ”KKS – WW march 22nd

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.