KKS – WW november 9th

KKS – WW november 9th


Hi and welcome to a Wonderful Wednesday over at Kraftin’ Kimmie Stamps.
kraftinkimmie-45a-inkywings-atc-2016
Lately I’ve started doing ATC’s again and it’s so much fun! These pretty clean ones with a colored image is one style I like, the other one is a messy mixed media with lots of small stuff. As the name says – Artistic Trading Cards, it’s really a small piece of inspiring art.

KKS-wednesday-still

We want EVERYONE to be able to play along so your submission can use ANY stamp and can be any theme, any style, any design and it can be a card, a scrapbook page, an altered item….you name it!! It must be a NEW creation and you have one week to enter what you made. At the end of the month one random winner will be chosen from all the submissions for the whole month and will receive a $20 Gift Card to the shop! What do you think…..wanna WIN? Let’s see your krafty stuff.

********************

Häng nu med och utmanas, vilket alltid är plättlätt på onsdagar. Temat är Anything goes och du kan skapa ett kort, en LO, nått altrat… eller ja, nästan vad som helst, bara det är nått stämplat på! Du kan till och med använda vilka stämplar du vill. Fast, det såklart, du dubblar dina chanser på vinst om du har använt stämplar från Kraftin’ Kimmie! Du har en vecka på dig att länka in ditt bidrag i Kimmies blogg!

Idag blir det ett gäng ATC från mig. ATC = Artistic Trading Cards, och det är precis som namnet säger ett byteskort med ett artistiskt konsverk på. Vill du läsa mer om ATC finns en länk längst upp i menyn under Tutorials! Skulle du vilja byta ATC med mig, så hojta till på min facebooksida (Lisas.Pysselblogg) så ser vi vad vi kan hitta på!

kraftinkimmie-45c-inkywings-atc-2016
kraftinkimmie-45d-inkywings-atc-2016
kraftinkimmie-45g-inkywings-atc-2016

Stamps:  Kraftin’ Kimmie Stamps
Papers: Cardstock
Other: Backside printed (File from InkyWings Motivstämplar)
Medium: Copics

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.