KKS – WW october 26th

KKS – WW october 26th

Welcome to the last Wonderful Wednesday this month!

kraftinkimmie-43a-inkywings-2016
Today I’ve had a date with Santa! He told me I was on the nice list. *smile*

KKS-wednesday-still

We want EVERYONE to be able to play along so your submission can use ANY stamp and can be any theme, any style, any design and it can be a card, a scrapbook page, an altered item….you name it!! It must be a NEW creation and you have one week to enter what you made. At the end of the month one random winner will be chosen from all the submissions for the whole month and will receive a $20 Gift Card to the shop! What do you think…..wanna WIN? Let’s see your krafty stuff.

********************

Idag har jag haft en date med Tomten! Kunde tydligt höra hur han sa att jag var med på den snälla listan…
Nåja vi får väl hoppas att han kommer ihåg det om ett par månader oxå.

Häng nu med och utmanas, vilket alltid är plättlätt på onsdagar. Temat är Anything goes och du kan skapa ett kort, en LO, nått altrat… eller ja, nästan vad som helst, bara det är nått stämplat på! Du kan till och med använda vilka stämplar du vill. Fast, det såklart, du dubblar dina chanser på vinst om du har använt stämplar från Kraftin’ Kimmie! Du har en vecka på dig att länka in ditt bidrag i Kimmies blogg!

kraftinkimmie-43b-inkywings-2016

Stamps:  Kraftin’ Kimmie Stamps
Papers: Maja Design
Embellishments:
Tools: Snow Hill = Speach bubble (MFT)
Other:
Medium: Copics
Colors: Skin: E00-01-21-11-04-R20, White: C3-1-00, Beard: W5-3-1, Dog: E37-35-31, Shoes: E49-47-44, Red: R59-37-35

Kommentarer är stängda.