Buuuu – för Engströms

Buuuu – för Engströms

Time for some scary stuff, or something… lol. Not so scary though, but shiny and blank! I’ve used foil on this card for Engströms.

*************************

Idag blir det lite Buuuuusigare kort. Kanske inte så otäckt direkt, men man kan ju vara lite snäll på sina halloweenkort oxå. Jag har använt mig av Deco Foil som man kan hitta hos Engströms. Katten är en “pensel” som man kan ladda ner (gratis) till Photo Shop. Det man behöver göra är att printa ut den på en laser-skrivare (måste vara laser!) och sen kan man foliera sitt motiv i en lamineringsmaskin. Huuur häftigt som helst. Du som finns i närheten – passa på att åka till Avestamässan den 26-27 september så kommer detta att demas på plats! Oändligt mycket möjligheter till att göra riktigt häftiga saker. Och plättlätt är det! Bokstäverna är oxå folierade, men där har jag stansat ut bokstäverna i Deco Foil Foam Adhesive och satt på kortet. Sedan har jag gnuggat fast folien på bokstäverna. Läckert va?

engstroms-36c-inkywings-2015
engstroms-36d-inkywings-2015

Stamps:  (the cat is a free brush for photo shop)
Papers:
Embellishments: Flowers (Prima), Jute string, Sequins
Tools: French flair classic (Cheery Lynn Design), French Flair Scalloped (cheery Lynn Design),
Other: net ribbon
Medium: Deco Foil

Kommentarer är stängda.