Glamorous – för Visible Image

Glamorous – för Visible Image

Hi again. Today I have two cards for you with stamps from Visible Image. The first one was ment to be for last week, but my internet died and I had no chance to get it up. It was almost going to happen again, the internet was away all day yesterday for me, but was back late afternoon. Phew.
Elegant Emma is first out on a CAS-card. Classic clean and square – perfect if you don’t like details. The other card is kind of opposite. Lots of details, layers and decorations. It’s fun to do both styles. I’ve used Myrddin from the Myrddin Magick Set. The edges are distressed and inked and lots of cheese cloth to add texture.

*************************

Skiter i att ropa hurra, för det här internetet lever sitt eget liv. Höll på att bli repris på förra veckan här när vi var utan 4 dagar. Det dog igår igen och var borta hela dagen, men tack och lov verkar någon ha jobbat på eftermiddagen och lyckats fixa det. TACK! Ville ju gärna kunna blogga lite för Visible Image som jag inte kunde förra veckan.

Det blir två kort idag som kompensation. Det första är stilrent och enkelt med Elegant Emma och det andra lite mer dekorerat och fullt av struktur med Myrddin från Myrddin Magick Set.

Missa inte länkarna nedanför här där du kan vara med i månadstävlingen och vinna £25 att shoppa stämplar för!

visibleimage-16a-inkywings-2015
visibleimage-16b-inkywings-2015
visibleimage-16c-inkywings-2015

visibleimage-16d-inkywings-2015
visibleimage-16e-inkywings-2015
visibleimage-16f-inkywings-2015

Stamps:  Visible Image
Papers: Maja Design
Embellishments: Bling, Flowers, Cheese Cloth, Micro beads, metal flowers, Lace
Tools: Edge scraper
Other: Distress ink.
Medium: Copics
Colors: Emma: Skin: E000-00-21-11-04-R20, Hair: E57-55-53, Dress: RV95-93-91, Myrddin: Skin: E000-00-21-11-13-04-93, Hair: W7-5-3, Stick: E33-35-44-77, Coat/Hat: E79-77-74-70, Cape: B99-97-95-93-W7

You will find all the amazing Visible Image Design Team inspiration over on the BLOG. Come and JOIN the Facebook Group where you can enter our NEW ‘Show & Tell Challenge‘ for your chance to WIN some awesome Visible Image stamps! And don’t forget to LIKE the Visible Image FACEBOOK PAGE too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.