Follow your dreams – for Visible Image

Follow your dreams – for Visible Image

Hi crafters!
Today is my first blogpost for Visible Image and I’m a bit nervous actually. I’m so happy I got the chance to create with these lovely stamps and try them out in my “card making world”. For this card I’ve used stamps from Tala Catching Dreams Set. As you can see the words are a little bit bent, and I just looooove when it’s clear stamps and you can do that! The indian border is stamped in the corners of the bottom panel and then twice and cut out as a decoration. Tala is colored with Copics, as I almost always use for my images.

You will find all the amazing Visible Image Design Team inspiration over on the BLOG. Come and JOIN the Facebook Group where you can enter our NEW ‘Show & Tell Challenge‘ for your chance to WIN some awesome Visible Image stamps! And don’t forget to LIKE the Visible Image FACEBOOK PAGE too

*************************

Då kör jag igång med mitt första bloginlägg för Visible Image. Jag är faktiskt lite nervös, men så glad över att jag fått chansen att skapa med dessa underbara stämplar. Det är ett helt nytt märke för mig som jag inte stött på tidigare, och det var en mycket trevlig överraskning!
För er “Svenska” läsare kan jag avslöja att jag just träffat på Clear Stamps av den bästa kvalitén jag någonsin sett! Tjocka och härliga, och lätta att stämpla med – varje gång! Att dom sedan har ett stort blandat utbud gör inte saken sämre. Hörde just rykten om att det kommer gaaaanska många nya set med stämplar inom snar framtid, så gilla deras Facebook-sida och bokmärk hemsidan så ni inte missar något! Varje månad dyker det även upp “SHOW & TELL” utmaningar i facebook-gruppen med fina priser. Utmaningen hittar du under “album / foton” i gruppen, och en ny för Januari är precis presenterad.
Och just det ja, bara en sak till innan bilderna kommer – det är Januari-rea i deras shop!

visibleimage-2a-inkywings-2015
visibleimage-2b-inkywings-2015
visibleimage-2c-inkywings-2015

Stamps:  Visible Image
Papers: ?
Embellishments: Flowers (WOC), Doily, Tags, Cheese Cloth, Lace, Bling
Tools: Ovals (Cheery Lynn Design)
Other: Glitter on flowers (Wink of Stellas)
Medium: Copics
Colors: Skin: E000-00-21-11-04-R20, Hair: W9-7-5-3, Clothes: E47-44-43, Green: YG99-97-95.

Kommentarer är stängda.