Blöta vinterkramar

Blöta vinterkramar


Welcome to 2015! I’m glad you are still here with me, and I hope you’ll find lots of inspiration during this year too. I have no idéa what the year will bring, I just know I follow the “flow” and create whatever feels good. 2014 was very much cards, and Project Life for myself (haven’t shown much of those – I know). I know there will be lots of cards this year too, but maybe it will be mixed with something else, I don’t know yet. As long as it is fun – I’m in!

I have a little winter hug for you all – and I better get it out there right away. In my place we have rain and +6C today, so the little snow we got is turned into ice and melting fast! But the winter is not over yet, we have 2-3 month left with snow chances… good ones I mean. Could be snow later too, but it won’t stay for long then.

*************************

Välkommen till 2015! Jag är så tacksam över att du fortsätter titta in här, och jag hoppas du ska hitta massor av inspiration även detta år. Jag har faktiskt ingen aning om vad detta året kommer skapa för något, men jag följer den kreativa strömmen och skapar det som känns bra. Under 2014 var det mycket kort, och det kommer det säkert bli detta år oxå, men sen vet man inte så mycket mer. Jag har skapat Project Life för mig själv, men det har blivit lite dåligt visat här i bloggen tyvärr. Kanske blir mer detta året, jag har ingen aning.

Idag har jag i alla fall en liten vinterkram till er. Känns dock i skrivande stund lite avlägset då vi har +6 grader och regn ute. Den lilla snö vi hade är nu till is, eller har smält bort helt. Men vintern är ju inte slut än, vi har chans på snö och kyla närmare 2-3 månader till…. så man ska väl inte ropa hej! ;)

weestamps-1a-2015-inkywings
weestamps-1b-2015-inkywings
weestamps-1c-2015-inkywings

Stamps:  Wee Stamps, InkyWings
Papers: ?
Embellishments: Flowers (Mandys), Seam Ribbon, Cheese Cloth, Bling
Tools: Circles (Spellbinders)
Other:
Medium: Copics
Colors: Skin: E50-51-21-11-04-R20, Hair: E51-55-57, Wings: BG0000-01-10, Dress: E41-43-44, Scarf: R81-83-85

Pst – I’m happy if you follow me on Instagram too – you’ll find the link in the menue!

I’m entering these challenges:
Whimsy Stamps – #78 Anything Goes (6/1)
Simon Says Stamp – Wednesday challenge

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En reaktion till “Blöta vinterkramar

  1. What a sweet little gal and I love the coloring! Thank you so much for playing along with us in the Anything Goes Challenge over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week :)

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.