Direkt från Nordpolen

Direkt från Nordpolen


From north pole… At least some place there got snow. Over at my place (in the middle of Sweden) there is nothing to call snow yet. We had a white shim on the ground, but with several warm degrees from yesterday evening I think it’s gone by now. Back to “black” outside again.
Hm, I just discover I forgot to put a christmas wish on this one. Need to be done before I’ll send it out.

*************************
Direkt från nordpolen. Eller nått ställe där det är snö i alla fall. :) Igår kväll slog det om till flera plusgrader så nu är nog den vita hinnan ett minne blott misstänker jag. Idag blev det ett lite mer dekorerat och “scrappat” kort. Omväxling förnöjer som det heter.

makeitcrafty-51a-inkywings-2014
makeitcrafty-51b-inkywings-2014
makeitcrafty-51c-inkywings-2014

Stamps:  Make it Crafty
Papers: Echo Park
Embellishments: Bling, Roses, Doily, Cheese Cloth, Ribbon, Lace,
Tools: Circles (Spellbinders + Cheery Lynn Design), Snowflakes (Martha Stewart), Border with flakes (Martha Stewart), Card shape (GoKreate)
Other: Snow at image = White UTEE
Medium: Copics
Colors: Skin: E50-51-21-11-93, Hair/Shoes: E42-44-47, Pants/Hat: W7-5-3, Red: R35-37-59-W5, Yellow: Y13-YR21-24-E35, Shirt: B29-26-24

Och så har jag nått superskoj att berätta!
Jag har fått en DT-plats hos Visible Images. HURRA HURRA. Fick beskedet igår kväll och det är redan annonserat på deras blogg. Snabba bud! Uppdraget är på 3 månader så det blev en liten extra födelsedagspresent den här veckan. ;) Har du inte sett deras motiv? Surfa då in, för det fanns massor av skoj kan jag lova! Enkelt att beställa oxå eftersom företaget är i England = inom EU.

Kommentarer är stängda.