Mimosa hittar svamp – för Bildmålarna

Mimosa hittar svamp – för Bildmålarna

You better hurry up if you looking for muchrooms in the forrest now. It’s getting colder and I’ve heard rumors about snow!! Maybe Mimosa find the last one out there? This box is made for Bildmålarna today.

*************************

Nu är det inte lång tid kvar på svampsäsongen. Kylan kryper närmare och jag har till och med hört rykten om snöflingor inte långt härifrån! Kanske dags att leta fram långkalsongerna och vinterpälsen… Den här lilla asken är i alla fall gjord för Bildmålarna idag, och det kanske får bli en liten hösthälsning inuti till någon som behöver lite uppmuntran i höstrusket. :)

bildmalarna-43c-inkywings-2014
bildmalarna-43b-inkywings-2014

Stamps:  Bildmålarna
Papers: ?
Embellishments: Flowers (WOC)
Tools:
Other: 3D laque for the dots on muchroom, Wink of Stella brush (Clear Glitter) on the roses.
Medium: Image: Copics
Colors: Skin: E000-00-21-11-04-R20, Mushroom: E40-42-43-44-47-49, Hair: YR20-23-E33-35, Pants: Mix of E-colors, Dress: R81-83-85

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.