Du är värdefull – för Copic Marker Sverige

Du är värdefull – för Copic Marker Sverige


October – the month when the pink ribbon is sold more then ever. Please support Cancerfonden (in sweden, or whats corresponding in your country). The two upcoming weeks at Copic Marker Sverige we will show our support via our pink cards. Some of us might even sell our cards! I will sell mine, so if you are interested in buying it, please go to their blog, and comment with your bid. If you win, you pay to a cancerfond your choice (but preferly pink ribbon) and show the receipt and I’ll send the card out.

*************************
Oktober – månaden då rosa bandet är mer aktuellt än någonsin. Snälla – ge ditt stöd till cancerfonden (eller motsvarande i ditt land). Under dom två kommande veckorna kommer vi hos Copic Marker Sverige visa vårt stöd med våra rosa kort. Några av korten kommer du till och med ha möjlighet att köpa! Jag kommer att sälja mitt kort, så om du är intresserad av att köpa det så gå till CMS blog och kommentera med ditt bud. Skulle du vinna så betalar du till valfri cancerfond (men förslagsvis rosa bandet) och skickar kvitto på din betalning så postar jag kortet till dig sedan. Budgivningen pågår till och med söndagen den 26e oktober kl. 18.00.

saturated-42a-inkywings-2014
saturated-42b-inkywings-2014
saturated-42c-inkywings-2014

Stamps:  Saturated Canary, InkyWings
Papers: ?
Embellishments: Doily, Bling, Tags, Flowers (Mandys + WOC), Cheese Cloth
Tools: Circle (Spellbbinders)
Other: Glitter glue
Medium: Copics
Colors: Colors will be find at: Copic Marker Sverige

PS – vill du se förra årets kort så hittar du det HÄR.

Kommentarer är stängda.