Höstens Dalapyssling i Leksand

Höstens Dalapyssling i Leksand

Nu laddar vi inför vår sedvanliga höstpyssling här uppe i Leksand i November.
Jag och Anna-Lena kör Dalapysslingen för 9e året i rad!

Tidpunkten har kommit att bli november sedan flera år tillbaka, och det passar bra, lagom när det är som mörkast och tråkigast så är det skönt att krypa in och pyssla. Julbestyren står inte riktigt och stampar i farstun och det går bra att slappna av.

I år kommer vi vara i Tibble bystuga och vi hoppas det kommer fungera lika fint som i tidigare lokaler. Det är lite knepigt att hitta en lokal som är stor nog att inhysa 50-60 scrappare, där hälften dessutom behöver övernatta eftersom dom rest långt. Snacka om en grov uppgradering av syjuntan, eller ska man prata om en korsning mellan syjunta och lan-party kanske? :) Otroligt skoj är det i alla fall och en kreativitet utan dess like från fredag kväll till söndag eftermiddag.

Träffen är fullbokad för i år, men vill du ändå läsa mer om den så hittar du oss på bloggen —> dalapysslingen.blogg.se eller på vår facebook-sida —> Dalapysslingen

Sedan förra året kör vi träffen i samarbete med Studiefrämjandet här i Leksand och det tackar vi varmt för!
Vi har även ett helt gäng underbara sponsorer till träffen, och alla dessa är listade på vår blogg och på facebooksidan. STORT TACK!

Vi har även småträffar i Studiefrämjandets lokaler varannan söndag under hösten, det kallar vi för ScrapCafé. Den som vill är välkommen att ta med sig sina pysselsaker och dyka upp och pyssla lite. Söndagar jämna veckor kl. 13-17. (kolla på facebooksidan innan du kommer så vi inte tvingats ställa in)

Kommentarer är stängda.