Project Life för Engströms

Project Life för Engströms


Today it’s my day over at Engströms and I have a week from my Project Life Album to show you. There is a lot to be told and dokumented out there and I’m totally in love with Project Life for that. I mix lots of different stuff in my albums – I don’t mind at all, as long as my story is told. For a closer look you’ll have to visit Engströms blogg.

***********************

Idag huserar jag inne i Engströms blogg, och det blev visst en liten novell ang. just Project Life. :) Jag gillar verkligen det här sättet att scrappa på (ja, jag har sagt det förut och det tål att sägas igen). Det värsta är bara att det kommer såååå himla mycket fina produkter så man vill ha allihopa! Och här sitter man med lång näsa eftersom man trodde att man skulle bli lite mindre brydd i nyheterna med PL än med “vanlig” scrapbooking… haha! Men halva nöjet är ju shopping och att få klämma på nya godbitar, så jag tror jag överlever det med.

Som sagt, kika in hos Engströms så ser du lite mer av min vecka!

PL-engstroms-6a-inkywings-2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.