Resultat av Project Life 2013

Resultat av Project Life 2013


Just want to show off the end of my Project Life for 2013. I’m done!!! WOW. Kind of surpriced myself, since it’s the first complete year in this way of scrapbooking and I really like it. In the end it became 3 albums, and I think they are much more worthy in memory keeping then my regular albums. I like both ways, but this fits my time right now. Yes, I’ve started for 2014. :)

**********************

ProjectLife-2013

Jag vet att jag varit lite dålig på att visa mina PL-uppslag här under året, men faktum är att projektet har tuffat på och jag rundade av och avslutade mitt första kompletta PL-år första veckan in på det här nya året. HURRA!!! :) Det känns som man har en riktig skatt i pärmarna, även om det är långt ifrån lika “vackert” som pärmarna med Layouter som ibland dignar i pynt. Hjärtat sitter i att ha dokumenterat en historia – VÅR historia – MIN historia! Pyntet är egentligen ändå bara krafs på ytan som måste sopas bort för att se bilder och läsa berättelserna.

Misstförstå mig rätt – jag älskar pynt, men ibland snöar man in lite lovligt mycket på att ha “rätt” saker när det egentligen inte har nån betydelse. Min pynt-energi har jag nog lagt på mina kort (stämplade kort alltså) det här året, och det känns som en vettig fördelning.

Ett par “ovisade” veckor från året som jag tror visar rätt bra hur min stil har “satt sig” genom veckorna. Det har blivit mindre dekorationer än i början, mer enkelt, men fortfarande lika roligt och det är lätt att hålla efter och vara i fas känns det som. Det fungerar bra för mig.

Vecka 39
projectlife39a-inkywings-2013

projectlife39b-inkywings-2013

projectlife39c-inkywings-2013

Känns titelkortet igen? Det var med i höstnumret av Inzpira. :)
projectlife39d-inkywings-2013

Vecka 46:
projectlife46a-inkywings-2013

projectlife46b-inkywings-2013

projectlife46c-inkywings-2013

Och så här gjorde jag i början och slutet av pärmarna där det blev “tomma sidor”. Skar helt enkelt ner ett stort mönsterpapper som jag tyckte var snyggt. Det får räcka…
projectlife-end-inkywings-2013

Kommentarer är stängda.