Julefrid

Julefrid

This is a stamp that have been with me for a while. A lovely snowman from Stampendous. I like since it is so sweet but yet so simple. :)

**********

Det här är en stämpel som jag har haft ett tag nu. En söt och väldigt enkel lite snögubbe från Stampendous.

Ibland behöver man faktiskt inte krångla till det så himla mycket med korten, utan fokusera på motivet och en liten text – klart! Det är vad jag har gjort idag – lite “julefrid” helt enkelt!

stampendous31-inkywings-nov2013

stampendous32-inkywings-nov2013

Motivet är målat med Copics, texten är från InkyWings.

Himmel: BV23
Snögubbe: B91-93
Röd: R37
Hatt: E39-37-35

Här fick vi vår beskärda del av snö i fredags, och det var verkligen från “noll till 100” typ. Ingen vinter, ingen vinter, ingen vinter – PANG – massor av vinter! Det snöade och blåste så det yrde omkring rätt bra. Svårt att säga hur mycket snö vi egentligen fick, men där det var hyfsat jämnt fördelat så låg det nog 25-30 cm snö skulle jag tro! Ett kompakt elände som var TUNGT! Så ja, nu har vi tydligen vinter. Inte min favoritårstid, men jag får erkänna att det blir ljusare och mysigare och mer “juligt” med snön. Känns lite underligt att sätta upp adventsstjärnor mm när det är bart på backen… Två ljus har vi tänt – två kvar!!

I’m entering these chellenges:
Sentimental Sundays – #184 Snowmen
Addicted to CAS – #28 Snowflakes

2 svar på ”Julefrid

  1. What a gorgeous stamp I adore it’s simplicity and how beautifully you have colored it . Thanks so much for joining us at ATCAS.

    Marie

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.