En smältande vinterhälsning

En smältande vinterhälsning


This is the other thing I manage to do during the crop last weekend. A christmas card – can never have to many of them these days. LOL.
I think I spent the longest time EVER on this card, since I had like 5 minutes every other hour to sit down and do something. Neither did my neighbour finish it for me… very strange! :P During the late hours it finally become finished and by then I just gave up and packed my things and just leave the copic pens in sight.

*************

Det här är det andra jag lyckades göra förra helgen när vi hade träff här. Ett julkort! Bra nog så, eftersom det kommer gå åt en bunt inom kort…
Tror aldrig jag spenderat så många timmar på ett kort någonsin förut. Men det kanske beror på att jag knappt hade tid att sätta mig ner för att göra klart det. Tog typ hela dagen, eftersom jag bara kunde snika åt mig 5 minuter här eller där för pyssel.

När kortet väl var klart framåt kvällen så gav jag upp och packade ihop mitt pyssel. Det fick bli färgläggning med copics den lilla stund jag hade kvar.

2013_11_21_02537 copy
Snögubben kommer från Whipper Snapper (har jag för mig?) och texten är från InkyWings.

2013_11_21_02539 copy

2013_11_21_02540 copy

Färglagt med Copics, även om det inte var många streck… :P
Snögubbe: B91 + Blender
Halsduk: BV2-4-8
Hatt: R59-37-35 + W7-5-3
Kvast: E47-39 + YR21-23-24
Mark: YG91-03

Kommentarer är stängda.