Lisa aka InkyWings » Lisas Pyssel och Privata

Följ dina drömmar

Åh vad jag gillar den här stämpeln från Bildmålarna! Den påminner såklart om mina egna små lurviga fyrbenta vänner, och jag vet att Lalla som ritar stämplarna själv har Islandshästar, så då ÄR det ju verkligen en islandshäst. :)

Det här kortet är gjort till deras DT-call. Jag gillar deras stämplar och jag puffar gärna för ett svenskt märke, och nej, jag anser inte att det konkurrerar med mitt eget eftersom det är en helt annan stil på stämplarna än vad jag själv har. :)

Bildmalarna1-inkywings-nov2013

Bildmalarna2-inkywings-nov2013
Jag har vridit lite på skissen för utmaningen och försökt hålla kortet i en ganska enkel stil (typ min stil). Det blev lite Frantage runt kanten på motivet eftersom jag tycker det ser ut lite som snöflingor… dom utstansade snöflingorna är från nån Martha Stewart-stans. Vet inte vilken, eftersom sötaste Maya snöade några på mitt bord på Dalapysslingen innan hon åkte hem.

I’m entering these Challenges:
Copic Marker Norge – Jul i blått och brunt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to TopCONTACTFacebookPOST
 • Kjersti - Så nydelig kort, lekkert fargelagt motiv i blått og brunt!
  Takk for at du deltar hos CMN denne gangen, lykke til!
  Klem fra Kjersti:)ReplyCancel

 • Trine - Nydelig julekort. Vakkert motiv.
  Takk for at du deltar hos CMN og lykke til!
  Klem,TrineReplyCancel

 • Maya - Dette er bare vakkert, vakkert, vakkert Lisa!!!
  Nydelige farger, utrolig lekkert fargelagt og så stilrent og flott som bare du kan ♥
  Du har adressen min, ikke sant ;)
  Tusen takk for at du søkte på vår DT Call ♥
  Klemmer fra MayaReplyCancel

 • Nicecrane Designs - OMG, OMG perrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrfect,,,,Lisa,,, direct to my fav.ReplyCancel