Ho Ho Hoppsan – för Engströms.

Ho Ho Hoppsan – för Engströms.

Man tror ju inte det är sant alltså, men det utlovas snö här i slutet av veckan! Kan inte på något sätt påstå att det är något jag längtar efter. :(

Den här veckan har jag bytt bloggdag med Karro inne på Engströms, så det är därför jag bloggar där idag.

Ja, om det nu tänker komma snö så är det väl lika bra att tomta till det på en gång kanske. Årets första julkort – varsågoda!

mme1-inkywings-okt2013
Det är papper och dekorationer ur serien Vintage Christmas från MME som jag har jobbat med. Bara stora papper (12×12) denna gången faktiskt.

mme2-inkywings-okt2013
Istället för stämplat motiv så blev det en stor tomte från stickersarket som jag tyckte passade utmärkt. Jag satte honom på ett mönsterpapper och ramade in lite för att lyfta fram motivet lite extra.

mme3-inkywings-okt2013

mme4-inkywings-okt2013
Svirlen (isärklippt) + grankvistarna är utstansade i cardstock med dies från Cheery Lynn. Rosorna smög sig in från Prima, men snurrblommorna är handgjorda av papper från samma serie som det övriga. Blinget i mitten hör ihop med papper och övriga dekorationer i samma serie.

mme5-inkywings-okt2013
Ordet Christmas klippte jag ut från den här lilla remsan längst ut på mönsterpapperet – den man oftast slänger bort ni vet! :) Satte fast den med en brad där siffran 12 självklart får symbolisera månaden December. Som avslutning duttade jag lite gesso här och var för att få en lite “snöig” känsla på kortet.

Ja, då är det bara att vänta och se då hur mycket vi får skotta om ett par dagar…

Kommentarer är stängda.