Bidrag till European Scrap Battle

Bidrag till European Scrap Battle

Jaha, den här omgången var det betydligt knepigare att skapa ett alster. Utmaningen vi fick var nämligen att skapa något färgglatt (mååånga färger!) och vi fick inte använda svarta eller vita produkter. Phu… gissar hur mycket sånt man använder till sina alster? Ja, det kommer man på när man INTE får använda det!

Så här blev mitt bidrag i alla fall och jag blev riktigt nöjd. (förutom att motivet hade gjort sig mycket bättre på ett vitt papper!! fniss)

hanglar-inkywings-sept-2013

Jag fick alltså lov att stämpla och måla på ett kraft-papper för att få ihop det. :P

Färger:
Hud: E00,11,13
Lila: V09,06,12
Hår/Vantar/Strumpor: E55,57,59
Paraply: BG07,05,02

Battlandet är därmed över för mig för nu åkte jag ut i denna omgången. Känns nästan skönt, man ska inte tävla i sånna här saker är min personliga åsikt (ja, jag gick med ändå för jag var nyfiken). Tyvärr har det varit saker med omröstningar och bidrag under vägen som gjort att man irriterat sig mer och mer så till slut var det inte skoj längre. Tävlingsreglerna har kommit till lite efter hand och det har inte direkt känts glasklart med vissa saker… I en tävling tycker jag även att det ska vara full insyn på röstresultatet, nu har det inte varit så med “hänsyn till deltagarna”. Jag säger bara – ger man sig in i leken får man leken tåla – då kan man inte bli sur eller ledsen för att man inte fick några röster. Jag vill veta om jag blir utslagen eller går vidare med god marginal eller kanske bara en rösts skillnad?

Tävla är skoj, men just i den här formen kändes det som att det blev helt fel. Och nej, det är inte för att jag åkte ut denna omgång som jag säger så. Mitt beslut var att lämna tävlingen i detta skede även om jag hade gått vidare, men det löste sig alldeles automatiskt. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.