På temat LYCKA för Art for Myself.

På temat LYCKA för Art for Myself.

Idag gästar jag mitt sista bidrag hos Art for Myself och temat för månaden är Lycka!

Först känns det enkelt att skapa något om lycka, och sedan riktigt svårt. Men när jag funderade ett slag och tänkte sådär innerst inne vad lycka är för mig så kändes det så här: Lycka för mig är att flyga fritt. Det är symboliskt med att helt enkelt kunna unna sig att göra saker man verkligen vill göra. Att få göra dom i sin egen takt, få njuta av nuet och få ta vara på dom där stunderna som plötsligt bara dyker upp och skjuta dom tråkiga sakerna åt sidan ett slag.

Alla vuxna vet ju att man inte bara kan göra som man vill – när man vill, men inom vissa ramar kan det ändå vara trevligt att få “flyga fritt” emellanåt. :) Det gör att även dom mindre skojjiga sakerna blir fixade, men kanske inte precis på stört, utan kanske en aning lite senare…. :)

september1-lycka-inkywings
Jag har skapat mycket med akrylfärger och jag valde att göra en blå bas på uppslaget för att få känslan av en himmel. Sen har jag använt lite olika mjuka former för att bygga på mönster mm. Den stora cirkelgrejen i mitten är ett sånt här gammalt “tårt/kak-papper” som inte ens är ett papper utan har mer en gummikänsla och är lite tjockare. Hittade det när vi rensade lite i ett uthus och kände att det kunde platsa i min kladd-hörna. ;) Det blev lite stämplar och rub-ons och som avslut lite röda hjärtan.

september2-lycka-inkywings

september3-lycka-inkywings

Vad är lycka för dig?

Ett svar på ”På temat LYCKA för Art for Myself.

  1. Otroligt vacker och fin tolkning av temat. Att “flyga fritt” är verkligen lycka! Jätteskoj att du vill vara med oss och skapa!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.