Project Life vecka 13 och 14

Project Life vecka 13 och 14

Det här blev två snabbscrappade veckor eftersom det inte fanns jättemånga kort och heller inte så mycket anteckningar från den veckan. Det var liksom innan jag kom på att jag skulle köra igång med Project Life igen. ;) Nu kör scrappar jag i båda änder av pärmen, tills jag letat mig tillbaka till v.1 tänkte jag. Därför blir det en vecka “framåt” och en vecka “bakåt” lite då och då när jag känner att jag hinner.

PL-v13-inkywings
Vecka 13 hade vi ju påsk och det dök minsann upp ett par påskkärringar. :)

PL-v14-inkywings
Vecka 14 var det den stora scrapträffen i Globen, så det blev många bilder bara därifrån. Även vecka 15 är inklämd här – dom tre bilderna längst till höger på uppslaget! Hade inte mer än så från den veckan så jag körde ihop veckorna på samma uppslag.

Jag känner att jag börjat komma in i PL-andet lite mer nu och kan planera fotografierna lite bättre ang. storlekar, och sen blir det inte alls lika mycket dekorationer som jag började med. Det känns inte så himla nödvändigt och sedan får jag helt enkelt inte plats för så mycket i min special-packade “väska” för PL-saker. :) Kan visa den i morgon.

Kommentarer är stängda.