Om Rädsla – för Art for Myself

Om Rädsla – för Art for Myself

Sent i våras fick jag en trevlig förfrågan från Art for Myself om jag ville skapa något till deras sommarutmaningar. Såklart ville jag det! Juli månads tema “Rädsla” blev min första, och det här är sidan jag skapade.

Det blev en sida om Åska, något som jag verkligen avskyr och är barnsligt rädd för. Det är inte så många saker i livet jag verkligen är rädd för, men rädslan för åska är nog obotlig….

juli-radsla1-inkywings
Jag hittade en sida i min Art Journal som redan var fullkladdad med färg, och mest grådaskig, och det passade helt perfekt till det här så jag fortsatte på den sidan. Med hjälp av mer akrylfärg, stämplar, neocolor II, inka gold, masker och liquid ink så byggde jag upp en otäck “åsk-sida”.

juli-radsla2-inkywings

juli-radsla3-inkywings
Det gula symboliserar blixtarna och det blev dels genom mönster från masker (TCW) och sedan Liquid Ink som fick rinna ner för sidan.

juli-radsla4-inkywings
Här syns det lite bättre hur det skimrar om inka-gold-färgen som jag använt lite här och där.

Jag hade ingen som helst plan när jag började mer än att jag visste vad temat skulle vara och att jag då tänkte på min åskrädsla. Sedan fick sidan skapa sig efter vägen, det är lite det som jag gillar med mixed media, att man aldrig riktigt vet var det slutar. :)

Jag kommer skapa för Art for Myself även i Augusti och September så det blir lite mer mixed media från mig då för den som vill se mer.

Nu ska jag försöka göra i ordning lite fler inlägg med mina Project Life-uppslag som blivit skapade. Håll ut – det är ju trots allt sommar och sooooofta dagar! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.