Project Life v.22

Project Life v.22

Ah, en härlig vecka som avslutades med en hel pysselhelg nere i Floda! :)

PL1-v22-inkywings-juni2013
Till det här uppslaget valde jag att använda mina “framkallade” PL-kort. Det finns ju en hel del fina trevliga gratis-filer att ladda ner (ja, och då menar jag sånt som verkligen ÄR gratis från källan – inte “snott och spritt”). Fick höra om någon som skickade in och framkallade sina PL-kort ibland, så jag tänkte att jag testar, jag hade ändå 50st gratis att utnyttja hos Fuji så det passade ju bra. Jag gjorde i ordning så det stämde med storleken och passade 10x15cm. Dom små satte jag ihop två och två på en bild, och dom större hade ju redan den storleken. Klippte till några från lite olika scrap-papper som jag har digitalt oxå och tog med dom för att fylla ut så jag kom upp i 50st. Och det blev såååå himla läckert!!! Blanka och fina och poppiga färger! Det enda man behöver tänka på är att ha en penna som fastnar permanent på blanka ytor, men det har jag ett par nävar av så det är inga problem. :)

PL2-v22-inkywings-juni2013
Längst upp till höger här ser ni bild på min “bunt” som kom hem efter framkallning.

PL3-v22-inkywings-juni2013
Allt som det är mönster på och även det vita med rutor på är “fotopapper” UTOM den långa smala randiga biten på högra uppslaget, det är vanligt papper. Passade även på att få med ett par av mina egna nya Flairs så klart (hjärtat + texten Vänner). :) Gillar dom skarpt och är i full gång att designa ett gäng nya som skall släppas inom kort har precis släppt ett gäng nya.

Inte det proffsigaste uppslaget, men det är gjort och bevarat – nu går jag vidare. Tanken är ju trots allt att inte pilla ihjäl sig med det här – det ska ju vara en form av “snabb-scrapping” för att trots allt hinna med och bevara en del av vardagslivet UTAN att dekorera ihjäl sig med matchande ditten och datten som ändå inte spelar så stor roll om 5, 10, 15 eller 20 år… Då är det bilderna och berättelserna som står i fokus – oavkortat!

Kommentarer är stängda.