Ett kort på 10 minuter.

Ett kort på 10 minuter.

Det låter faktiskt inte sååå farligt i mina öron, kan mycket väl tänka mig att göra kort på 10 minuter, det är liksom inte det, men då brukar det vara enklare när man själv får bestämma vad man vill ha på kortet och framför allt i vilken ordning man sätter ihop kortet! :)

Men – den här gången var det ungefär tvärt om.

På lördag kväll på Vildas träff i helgen så gastade dom helt plötsligt att dom skulle ha en korttävling där den som ville fick vara med. Man skulle skapa ett kort på 10 minuter! Kruxet var att man skulle få en ny grej varje minut som skulle sättas på kortet. Tjohej vilken utmaning! Det utlovades att det var helt “vanliga” saker som nästan garanterat dom flesta hade med sig, och vissa av dom fanns till och med i välkomstpåsen som vi hade fått till träffen. Dåså – då var det väl en baggis då tänkte jag (och säkert många med mig!!) så vi tutade och körde. Tror det var hela 36st som hängde på. Fattar ni – det blev 36 kort skapade på 10 minuter i salen! (ungefär i det ögonblicket funderar man varför man ibland ägnar flera timmar åt att sätta ihop ett kort…. ) ;)

Nu ska vi se om jag kommer ihåg allt som skulle med – från början alltså….

1) Kortstomme
2) Mönsterpapper
3) Riven kant
4) Minst 1 blomma
5) Band eller Spets
6) Minst 1 brad
7) Stämplad text
8) “stygn” (kunde ritas)
9) Ett hjärta
10) En jordgubbe

Och detta är mitt resultat:

vilda-inkywings-juni2013

Det komiska är att bara nån timme innan så hade Sara (Sagam) frågat mig om jag inte kunde färglägga en jordgubbe för att visa hur jag skulle ha gjort (hon höll på med sommarkort) så jag gjorde det och jordgubben blev kvar på mitt bord så jag klippte ut den och la den åt sidan. När det sedan som sista grej skreks ut att man skulle sätta på en jordgubbe så hade jag bara att färga in det gröna (som jag inte gjort tidigare) och smacka på den på kortet! ;) OK, slet bort hjärtat jag satt dit och satte det ovanpå jordgubben för jag tyckte det passade bättre… kostade på mig den tiden… hehe. Otroligt komiskt och passande avslutning alltså.

Sjukt rolig utmaning och så stressande så jag tror både jag och mina bordsgrannar hade hjärtklappning säkert en halvtimme efteråt… tsss. Sakerna fullkomligt yrde över bordet när vi letade efter det vi behövde och hur det såg ut efteråt ska vi inte ens prata om….

Nästa kort jag gjorde ägnade jag betydligt fler minuter åt…. det dyker upp senare i veckan.

2 svar på ”Ett kort på 10 minuter.

  1. Vilken rolig utmaning! Känner igen det där med stressen när det ska vara klart en viss tid, det är eg inte min grej – men otroligt roligt att bli utmanad att skapa snabbt.
    Ditt kort blev hur fint som helst, du lyckades ju till och med få dit en jordgubbe i sista sekunden. Bravo!
    Kram

  2. Vilket fint kort! Gillar Clean and simple! Ett kort på 10 minuter, helt galet ;) kanske vore något för mig som är en långsamskrapare. :)
    Ha en bra dag
    Kram kram

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.