Project Life – vecka 20

Project Life – vecka 20

Ännu en veckas händelser har präntats ner. Det känns på nått sätt lite befriande att göra så här, och jag hoppas verkligen att jag kan hålla fast vid det. Fast jag känner att jag vill absolut inte ge upp dom vanliga Layouterna, för det är trots allt där man kan få lite utrymme för lek och kladd oxå. Jag tror som sagt att det går utmärkt att kombinera båda sorterna.

Den angenäma baksidan är bara att jag fått ruskig lust att strukturera om pysselhörnan igen för att kunna ha lite andra prylar i närheten än vad jag haft tidigare. ;) Alltid är det nått. Skriker oxå desperat efter mer bordsyta, så vi får se hur jag ska trixa ihop det här. Längtar efter mitt stora Kinnarpsbord på 170x80cm. Men att få in det i min “hörna” just nu vet jag inte ens om det skulle gå med smör och skohorn ärligt talat… Ska klura på det en stund.

Här är ett uppslag från vecka 20 som jag gjort. Tog fram ett “kit” från Studio Calico som jag försökte hålla mig till. Tror dock jag lagt till nån smågrej utöver det. Rätt skönt att jobba med begränsade saker för då känns det mer enhetligt.

PL-20-inkywings1

PL-20-inkywings2

PL-20-inkywings3

Det är väl inte världens bästa bilder, jag har fotat med mobilen och så är det plastfickan emellan, men det får duga, orkar inte hålla på att dra ur allt bara för att fotografera. :)

Är du sugen på att börja med Project Life eller redan håller på? Kan varmt rekommendera bloggen Project Life Sverige. Det finns även en grupp på Facebook som heter Project Life Sweden för dig som häckar där.

Kommentarer är stängda.