Litet album – this is ME

Litet album – this is ME

Efter flera år kunde jag inte hålla mig längre utan har nyss börjat prenumenera på Studio Calicos scrap-kit. Tycker dom har bra saker och en stil som just nu tilltalar mig extra mycket, så det kanske var därför jag föll för lockelsen den här gången.

Studio Calico brukar även ha lite kurser och näst sista dagen för att köpa kursen “This is ME” pillade jag i den i min kundkorg oxå. :) Kände att det kunde vara en bra utmaning att komma igång med mitt lilla “PL-album” som jag ganska nyligen införskaffat mig. I fredags fick jag hem en liten påse med papper, dekorationer och en rulle washitape som ingick i kursen.

thisisme1-inkywings-april2013
Här har jag precis målat mitt album – gröööönt så klart. Materialet som ingick i kursen och skickades hem gratis är det som ligger ovanpå.

thisisme2-inkywings-april2013
Körde lite Mixed Media på framsidan av pärmen för att få den lite personligare. Har kört ett lager decopagelack ovanpå allt, det är därför det blänker något.

thisisme3-inkywings-april2013
Och så gjorde jag min första “sida” för att komma igång. Lite annorlunda mot vad man är van, när det blir så små ytor, men samtidigt egentligen ganska lätt att skapa något väldigt snabbt. Försökte dela in pärmen i lite olika avdelningar, men vi får se hur det fungerar. Har fått en hel radda med bra tips på “ämnen” att gå igenom till denna pärm så kör man fast så är det bara att hämta inspiration därifrån. Jag hoppas detta kan få mig in i tankebanorna hur jag skapar ett större album med Project Life, för då ska jag ta och blanda ihop det med mina vanliga layouter är tanken. Tror inte jag kan lyckas köra två olika album utan det är bättre att samköra och göra “riktiga” layouter när jag har lust och köra den snabbare PL-varianten för ett vecko-uppslag när jag vill det. Allt handlar ju om att bevara minnen och bilder så man måste hitta sin egen väg.

Kommentarer är stängda.