Tokig 40-åring

Tokig 40-åring

Helgens pysselträff var helt ok om man tänker på hur många alster jag lyckades få ihop. Räknade till 4 kort och 3 Layouter. Lite omvänt mot vad det brukar vara faktiskt. Jag skapar nog oftare layouter på träffar än kort, men så blev det inte den här gången. :)

Här gjorde jag en sida om min knasigt lilla gemytliga 40-års fest. Förmodligen var det mer kalas än fest, men det spelar inte så stor roll, huvudsaken är att det var trevligt – och det var det!
LO-1-InkyWings-40hurra
Ser ni – jag fick in en sån där “hot” vindsnurra även på layouten!! Whoop whoop! Sedan utmanade jag mig själv lite oxå att använda en del washi-tape. Svart prickig och Röd randig ser ni här, och båda kommer från MME. Just dom här var i ett rör med många två olika färger och flera olika mönster. Smart!! Löööövly om du frågar mig! Kameran är en sån där laserutskuren trädekoration från Primas nyheter – oxå något som verkar väldigt trendigt just nu. Som fotograf är det svårt att motstå en ask full med små söta kameror, det förstår ni va? :) Dom ljusblå rankorna längst bak är gjorda med en stencil från The Crafters Workshop. Använde “joysticken” med distressfärg och duttade i färg genom stencilen. Chevronerna är ett stämpelhjul från Glitz.
MME, The Crafters Workshop och Glitz är köpt hos Engströms.

Kommentarer är stängda.