Det är onsdag igen – förvaringsdags!

Det är onsdag igen – förvaringsdags!

Idag blir det lite mer stämplar och så dies.

InkyWings-pysselrum-20130218-26
Pärmarna som jag har mina clearstamps i har ni sett vid ett tidigare tillfälle, men då var det nog mest ryggen på dom tror jag. Nu tar vi en kik inuti oxå. :)

InkyWings-pysselrum-20130218-27
Det är pärmar och fickor från KaiserCraft och jag bara älskar dom här fickorna som har som en “dragkedja” i sidan. Använder dom till lite annat smått och gott oxå. Jag har oftast lagt ett ark clearstamps åt vardera hållet i fickan så det syns direkt vad som är inuti. Vill jag ta med till en träff tar jag bara ut hela fickan så är stämplarna fortfarande skyddade.

InkyWings-pysselrum-20130218-28
Min nyaste diesförvaring. En låda från ArtBin med magnetark. Här förvarar jag lite blandade dies av olika märken. Stabil och bra väska som är lätt att bära med sig.

InkyWings-pysselrum-20130218-29
Här är plastfickorna från KaiserCraft igen. I dessa förvarar jag Cheery Lynns dies som är i flera storlekar, dom tar ju rätt mycket plats eftersom det är hela metallplattor och det skulle gå åt massa magnetark om man satte upp dom på sånna. Valde därför att ha kvar dom så här istället.

InkyWings-pysselrum-20130218-36
Den smala djupa ArtBin lådan passar perfekt för Tim Holtz stora dies från Sizzix! ;)

Är det något som du vill se mer av eller ha tips om hur man kan förvara så skriv gärna en kommentar och önska! Det finns säkert massor som jag missat eller glömt att visa. Jag håller fortfarande på att ändra om lite i studion så jag ska försöka ta lite mer översiktsbilder bara det blir färdigt. Vill du kika tillbaka på dom andra förvaringsinläggen jag gjort så leta efter kategorin “Förvaring” här i bloggen så hittar du allt jag lagt in i år.

Detta var sista inlägget som jag har för den här gången om förvaring. Kanske jag lyckas få fram något mer till nästa onsdag, annars dyker det upp lite alster istället. :)

Kommentarer är stängda.