Dags att klämma in lite Mixed Media igen!

Dags att klämma in lite Mixed Media igen!

Det blir en tavla då och då – en sån där med färg på alltså! ;)
Fast nu försöker jag låta bli själva tavlorna och göra kladdet i böcker istället, lite lättare att härbärgera om man säger så… Det tar en faslig massa plats med alla dessa tavlor, och väggarna räcker inte till för att ha alla uppe heller. Böcker är bra… det är många sidor i en bok eller ett block.

På den här sidan testkörde jag ett gäng minimister som kommer från October Afternoon. Kan inte påstå att jag gillade dom så mycket egentligen, för dom flesta var verkligen dova i färgerna. Dom var dessutom rätt svåra att få igång, trots att dom inte stått speciellt länge. :( Lite smådåligt faktiskt. Hur som helst, jag skakade upp dom så gott jag kunde och sprayade lite med varje färg här och där i blocket tills ytan var fylld.

ArtJournal-possibility-InkyWings-feb-2013
Jag sprayade lite fläckar genom en tom toarulle och hittade även en gammal guld-mist som jag sprayade genom lite punchinella. Älskar punchinellan på alla sätt och vis. Den passar till all typ av färg och det blir ett bra mönster. Raggade fram Tim Holtz stämplar och stämplade lite och avslutade med en text. Kanten är stämplar från Dylusions.

ArtJournal-possibility2-InkyWings-feb-2013
Klippte ur tre hjärtan från nått ordboksblad och satte fast dessa med decopagelim på sidan. Färgade in dom med Neocolor och blötte på med vatten. Runt kanten på hjärtat (när det var torrt) drog jag en mjuk blyertslinje som jag sedan suddade ut med fingret. Det förstärkte skuggan lite.

Japp, så fick det bli den här gången, lite minimalistiskt nästan.

Ett svar på ”Dags att klämma in lite Mixed Media igen!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.