En julpysslig helg. (+ CMN #27)

En julpysslig helg. (+ CMN #27)

Det blev en härlig resa ner till Stockholm i helgen för att vara med på pysselträff som Scrap-Perra ordnat. Det såg lite tufft ut ett tag att komma iväg då vi fått 1dm snö under fredagen och skulle försöka bana oss iväg i ett fortsatt snöande väder. Efter div. depåstopp på allt från bolaget till bensinmackar med inköp av vindrutetorkare och senare flirt med personal för att få dit skiten så var vi väl äntligen på rull mot huvudstaden. Det gick sakta, men framåt. Vägarna var rätt oplogade och snön föll alltså stadigt. Först nedanför Avesta nån stans avtog snöandet och trafiken flöt på lite bättre. Ner kom vi i alla fall eftersom vi sa att vi tar det lugnt och kommer när vi kommer.

Träffen var ju bara på lördagen så det var liksom ingen panik, vi ville bara ner för att vara på plats på lördag morgon när det började. Reste för övrigt med den lättaste och minsta packningen i manna-minne (i alla fall MITT minne….) och överlevde det med. Insåg till och med att det kunde göras om! ;) Satsade helt enkelt på att måla lite stämpelmotiv på träffen, men bunkrade upp med liiiite så jag kunde färdigställa ett par kort oxå – tur det föresten för det blev ju några kort till slut.

Det var runt 50 personer på träffen och en hel del nya ansikten. Nu är ju jag som jag är med att känna igen folk förståss, men en vacker dag kanske jag kommer ihåg några fler. Gillar träffar med “full service” så man slipper ta sig iväg för att fixa mat mm utan det är bara att resa sig upp och gå och äta när det skriks att maten är serverad. Perfekt! :) Ingen tid till spillo där inte, man vill ju pyssla så mycket man bara kan. :)

Tack Åsa för härligt sällskap – det gör vi om snart igen. :)

Här är dom kort jag gjorde på träffen. (dom är tagna med mobilkameran nu i sunkmörkret så ni får ha överseende med bildkvalitén.)

Här skulle vi få med minst 5 ord från en hel hög med ord som fanns att välja på. Typ: Tomte, Grönt, Rött, Glitter, Snö, Söt, osv. (motiv från Saturated Canary – målat med Copics)
Passar på att delta i tävlingen “Anything Goes” #27 på CopicMarkerNorge med detta kort.

Inspireras av en bild med lussekatter: (motivet från Lili of the Valley – målat med Distress markers)
(JA, det sitter russin mellan blommorna på kortet!)

Här skulle vi följa ett “recept” med olika instruktioner. Det avslutades med att man skulle addera en “gnutta galenskap” så jag limmade fast en godis-fisk på mitt kort – precis ovanför dom tre rosorna. Drog dock bort den efter tävlingen och ska sätta dit nått annat. (motiv från WeeStamps – målat med Copics)

Ett kort som inte hör till nån tävling – bara gjort för att jag hade lust. :) (motiv från Saturated Canary – målat med Copics)

6 svar på ”En julpysslig helg. (+ CMN #27)

  1. WOW, Lisa – et nydelig julekort!!! Takk for at du deltar på CMNs utfordring, og LYKKE TIL :)
    Klem fra Siv

  2. Fantastiske kort og nydelige fargelagte motiv :)
    Kortet du har laget til CMN var bare helt nydelig, perfekt julete! Coolt med gavene under
    Helgen hørtes herlig ut! Misunnelig :)

    Tusen takk for at du deltar på vår Anything goes hos CMN denne gangen og lykke til!
    Klem fra Jill

  3. Utrolig flotte kort i vakre fargetoner :)
    Takk for at du deltar hos CMN med Anything goes
    Lykke til og jeg håper å se deg igjen :)
    Klemmer fra Ellen

  4. Et lekkert julekort i så varme, nydelige farger – og et herlig motiv, flott fargelagt!
    Takk for at du deltar hos CMN, lykke til!
    Klemmer fra Kjersti:)

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.