Påbörjat en “hjärtebok”

Påbörjat en “hjärtebok”

Håller på att titta mig igenom kursen “She had three hearts” som Christy Tomlinson har gjort.
Sjukt bra kurs, med massor av information om olika material och färger som man kan använda sig av vid Mixed Media. Kursen är upplagd på tre veckor, men givetvis ser man filmerna när man själv vill nu eftersom kursen är släppt för ett tag sedan. Man har tillgång till materialet ett helt år, så det är ingen panik. Första veckan bestod dock av 28 videofilmer!!! Kan säga att det tog några dagar att plöja sig igenom alla… Christy har en förmåga att inte göra speciellt korta filmer heller… fniss… Jag tror dom flesta ligger på mellan 15-20 min.

Det är inte utan att man blir en aaaaaning inspirerad alltså.
Har väl inte tänkt igenom riktigt hur man kan lägga upp det här ännu, men samtidigt så kände jag att måste jag ha en plan då? Om jag skapar det jag har lust att göra så blir det nog bra, så det är vad jag har börjat med. Jag började med att rota fram en av alla otaliga BIA-böcker som jag har gjort. Sidorna är lagom tjocka för att hålla lite färg och jag får äntligen användning för den. En tom bok gör inte mycket nytta… ;) Boken hade 10 blad från början, men jag limmade ihop dom två och två, så nu har den 5 blad. Då blir den färdig lite fortare oxå och sidorna får dubbel stadga. :)

Sved lite att kladda på utsidan, men hey – ska det vara så ska det. Gjorde inte det minsta ont när det var klart sen som tur var. :)





Ska försöka passa på att prova lite olika tekniker och medium när man har boken som grund. Det känns som man vill ha nått lite “lättare” och tunnare att jobba med då. Canvastavlorna tål lite mer och man kan gegga och mojja riktigt ordentligt utan att dom tar stryk. Det funkar nog inte lika bra med en bok….

4 svar på ”Påbörjat en “hjärtebok”

  1. Åhh, vad snyggt… har inte gjort nån bok och inte någon bestämd mixed media, men jag använder både det ena och det andra när jag gör kort… så kanske är jag inne på mixed media i alla fall *S*
    Din bok är i alla fall urfin.

    Ha det…

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.