Många timmars pyssel och lite sömn.

Många timmars pyssel och lite sömn.

Så blir det när man åker på scrapträff. :)

I helgen åkte jag tillsammans med Åsa (Scraphorse) på pysselträff ner till Enköping och det är såååå härligt och häftigt på samma gång att sitta och pyssla med 60 andra lika tokiga “tjejer”. :)

Vi åkte ner redan på fredag kväll och anlände strax efter 20-tiden tror jag. Packade ur, bäddade och slängde oss sen över pysselsakerna. Vid midnatt skulle första utmaningen/tävlingen lämnas in och självklart hängde vi med på den. Det är en bra “kickstart” så är man igång sen. Minns inte om vi hann med nått annat där på kvällen, men efter att vinnaren korats så blinkade vi båda “nitton” och kröp till kojs. Säger bara en sak när man ska sova i en pysselokal – öronproppar. Tack gode gud för öronproppar! Inte för att jag sov så otroligt bra ändå första natten, men jag slapp iallafall bli störd av prat och rörelse från dom som är uppe sent eller tidigt.

Efter frukost på lördagen var vi igång igen och det blev nog flera alster skapade innan lunch. Jodå, för här är det full service med frukost, lunch och middag och däremellan ett helt underbart “gofika” som det bjuds på och ingår i anmälningsavgiften. Så skönt att slippa tänka på sånna saker.

Pyssel, pyssel, pyssel och skapa, skapa, skapa… hela dagen lång. Man snattrar med bordsgrannar och spanar runt efter idéer, röstar på bidrag i tävlingar och avundas alla smarta förvaringslösningar. Inspiration overload kan man säga. Det värsta av allt var ju oxå att det fanns en härlig butik på plats med sjukt mycket behöver-säkert-nått-prylar så lite shoppat blev det konstigt nog. :) Är ju i en kladd-period så det blev några nya masker, lite färg och lite annat smått och gottigt.

Ute bjöd vädret på strålande sol och vi fick nästan vårkänslor när vi stack ut näsan, men tyvärr hade vi inte tid att njuta allt för länge innan vi sprang in och fortsatte med vårt. Det är inte så ofta man får länga 110% fokus på pyssel och glömma allt annat i omvärlden. :)

Vi orkade inte göra nattgänget sällskap på lördag heller, så runt midnatt fick det bli “kväller” igen för vår del och det var nog lika bra det. Sov som en gris till morgonsidan. Jag lång ju inte på plus på sömnkontot direkt från tidigare i veckan nämligen. Pysslade lite mellan frukost och lunch och sen gick luften ur totalt. Då packade vi ihop våra pryttilar och inväntade sista tävlingen och sedan styrde vi näsan hemåt igen. Fast det blev ett litet depåstopp på Biltema i Borlänge för inköp av ny förvaringsväska då min byrå pajjade totalt på träffen, och så sladdade vi in på Panduro en liten vända oxå. Så nu är man redo igen inför pyssel i Avesta om två veckor!

Uppdaterar inom kort med vad jag skapade på träffen.
tror jag summerade det hela till 6 LO, 8 Kort, 2 Tavlor och 1 Tag. Helt ok får jag ju erkänna. :)

3 svar på ”Många timmars pyssel och lite sömn.

  1. Tack för trevligt pysselsällskap i helgen!

    Helt fantastiskt hur mycket du hann med att skapa!! Imponerad!

    Kram, Sofia

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.