Pyssel till bordet

Pyssel till bordet

Har ni föresten noterat headern i fotobloggen? :)

Det är en av tomtarna från det här pysslet!

Kom på när jag var på Gundhes (bästa blomsteraffären här i närheten) att jag skulle kolla efter något att ha i dessa “vaser” som det sitter en ljushållare i längst upp. Man kan således fylla dom med olika spännande små (eller stora) ting som dekoration. Planen var lite fina dekorationsstenar och jag snöade in lite på vitt eftersom vintern nalkas… Så fick jag syn på lite olika figurer som sitter på pinnar som man kan sticka ner i blomsterarrangemang osv och tyckte tomtarna var så himla söta! Så det blev tre små tomtar och en liten ängel. Ett par “skopor” med vit sten och hem och pilla ihop allt. Gick på en halv kafferast ungefär och det blev riktigt trevligt. Fick bryta eller nypa av pinnarna lite eftersom dom var länre än vad stenarna bygger upp, men det var ju knappast några problem.

Vitt funkar ju alltid så efter nyår kan jag ju bara smälla till med några söta hjärtan eller nått annat så står det sig en stund till…. ;) Måste vara smart när man inte har ork eller hjärna att komma ihåg alla sånna där små detaljer. (som att julgardinerna skall ner efter jul och så… dom sitter väl bra fram till midsommar eller??)

Ett svar på ”Pyssel till bordet

  1. Tjusigt – och helt i min smak också! :-) Det får finnas gränser för hur juligt julpyntet får va!! Att enkelt kunna “bygga om” blinget till att passa nästkommande helg, årstid osv är perfekt.

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.