Trist att vara sjuk.

Trist att vara sjuk.

Det tycker nog alla, och jag blev påtagligt påmind när jag trillade dit på den här flunsa-vågen och blev liggandes hela denna vecka. BLÄ! Trodde först jag klarat mig lindrigt undan när den höga febern gick ner efter mindre än ett dygn, men så var inte fallet… den kom tillbaka. 🙁

Som tur är har jag haft gott sällskap av katten Zeke här i soffan där jag spenderat mina dagar. Han kurar gärna ihop sig i mina knäveck och snarkar gott. 🙂

Nu är febern ur kroppen (för den här gången hoppas jag) och jag längtar uuuut. Jag har ju inte undgått att höra hur det drippar och droppar ute! Har haft ögonen på utetermometern och ropade ett litet krystat hurra mitt i feberyran när den passerade +7 grader. Kan det verkligen vara så att våren börjar redan? Åhhhh vad gött det vore!

Lagom till jag blev sjuk fick jag nämligen hem en nytt (för mig) objektiv, så gissa om jag nu är ordentligt sugen på att få komma ut och leka lite med det. 🙂

Tisdag – Fredag nästa vecka under sportlovet finns det möjlighet att boka en porträttfotografering här i studion till specialpris, missa inte det!

Ser fram emot att möta våren både inne och ute med stora och små!

Comments are closed.