Om Lisa

Hösten 2018
Under hösten strukturerar jag om mitt stämpelföretag så från den 1/9-2018 kommer jag inte boka in några barn-, familje-, porträtt- eller bröllopsfotograferingar.

Vill du ha en rolig och småfnittrig stund i studion, eller kanske en glad avslappnad timme ute i naturen? Eller kan det vara så att ni letar efter en fotograf till porträttbilderna? Då finns jag här för dig!

Jag heter Elisabeth Nygårds, men kallas av dom flesta numera för Lisa.
Kort beskriver jag mig som en fotande, scrappande hästälskare. Där har du mina tre stora intressen här i livet.

Du hittar mig i den natursköna lilla byn Rälta i Leksands kommun, där jag bor med min man och våra två barn. Till familjen hör även katterna Greta och Kerstin samt dotterns lurviga kanin. Numera hästlös efter att ha varit hästägare i över 20 år.

Jag älskar att fota allt från människor till djur och natur och försöka fånga dom där små fantastiska sakerna som inte alla ser utan bara går förbi. Människor är alltid lika spännande att fotografera, och det kan vara en lika stor utmaning att fotografera vuxna som barn. Att få ett spontant leende eller ett skratt från ett barn är det bästa betyget man kan få när man fotograferar. 🙂
När det gäller djur så blir det mycket hästar eftersom jag från 10-års åldern är inbiten hästälskare. Det kan dock hända att andra djur av både större och mindre modell hamnar framför kameran då och då.

Jag har fotograferat digitalt sedan 2004 och fotar numera mest med “en sån där stor svart kamera”.

Hösten 2011 + 2012 jobbade som skolfotograf åt SkolfotoMitt. Det innebar att jag fotograferat barn i alla åldrar från 1 till 15 år (och såklart en hel del personal oxå) i ett ganska högt tempo, utan att för den skull göra avkall på kvalitet. Ett roligt jobb med blandade utmaningar där det gäller att ha snabba lösningar på det mesta.

Gilla gärna Fotograf Lisa Nygårds facebook-sida för att ta del av dom senaste nyheterna, erbjudanden etc.

Du når mig på: foto.lisanygards@gmail.com eller 070-402 88 55. Det går även bra att Kontakta mig HÄR. (Ny e-mail adress från 5/7-2019. Har du den gamla kvar kommer den fungera ett bra tag till så jag kommer inte missa ditt e-mail, men försöker styra över till den nya)

Fotograferingen är en del av mitt företag – hÄnglar & Wings AB från Sept 2018 (tidigare InkyWings Motivstämplar Jan. 2001 -Dec. 2018). Företaget har F-skatt.

***************************************************

Några kommentarer från mina kunder:

Företagskund:
Jag tittade på fotona och måste säga att de blev otroligt fina. Platsen är mycket vacker dessutom.
Roligt att kunna ha dem i tidningen.

Mamma Mari:
Spännande och roligt tyckte barnen, speciellt att det roligaste kom sist att få klä ut sig och busa lite. Jag tyckte att fotograferingen gick väldigt bra. Det blev väldigt snabbt en glad och positiv stämning trots att sonen innan var väldigt nervös och tveksam. Dottern hade ju träffat dig innan så hon var inte lika nervös.
Min man och jag tyckte verkligen att det var många fina bilder och speciellt de busiga fotografierna var riktiga höjdare.

Annelie & Ola
Vad roligt att läsa i bloggen om din upplevelse av oss. Det är jättefina bilder du har tagit. Känns så roligt. Tack så hemskt mycket!

Mamma Anna:
Sonen har en mycket stor portion integritet och brukar inte släppa ned garden i vare sig första eller andra taget. Lisa lyckades dock snabbt ta sig innanför skalet och Liten var efter en kort stund sig själv; både högt och lågt och överallt. Och bilderna? De blev ju toppen!

fam. Schönning:
Mamman: “Fotograferingen gick mycket lättare än vi trodde. Jag har själv svårt att le naturligt.
Lite stelt första minuten kanske, men sen kom alla fyra igång och det blev mycket fnitter och tok. Bilderna blev superfina på oss alla.”
Döttrarna: “Det var kul, häftigt att få vara i en liten studio.” “Det var roligt, fast lite svårt i början att förstå hur man skulle vrida sig men det gick bra efter ett tag.”

fam. Andersson:
Pappan: “Det är ju ganska jobbigt med fotografering men det gick ju smärtfritt…”
Mamman: “Det var skoj. Jag är inte den som gillar att stå framför kameran, men jag blev väldigt nöjd med bilderna, och vi hade alla ont i skrattmusklerna efteråt!”
Sonen: “Det kändes bra och att det var jättekul!”

************************

Vill du också skriva ett par rader om din fotografering? Då är du välkommen att skriva en kommentar via e-mail eller kontaktformuläret så publicerar jag det här på sidan sen. /Lisa

LOGIN