Kontakt / Om mig

Kontakt / Om mig

Har du frågor eller vill boka en fotografering så når du mig på:
foto.lisanygards@gmail.com eller 070-402 88 55.

Lisa Nygårds
S.Rälta Djurav. 217
793 93 Djura

Mer information om fotograferingarna hittar du under fliken “Fotografering”, även prislista.
Varmt välkommen att kontakta mig!
/Lisa

OM MIG:
Jag heter Elisabeth Nygårds, men kallas av dom flesta numera för Lisa.
Den största passionen i mitt liv är skapandet. Du hittar mig ofta ute i min studio/atelje/pysselhörna, kalla det vad du vill – jag kallar det kort och gott bara “lagårn'”. Här skapas med färg och form, från stort till smått. Minimal studiofotografering är möjlig då just fotostudion inte är prioriterad för tillfället. Familjefotograferingar mm är hänvisad till vår underbara natur!

Du hittar mig i den natursköna lilla byn Rälta i Leksands kommun, där jag bor med min man och våra två barn. Till familjen hör även katterna Greta och Kerstin. Numera hästlös efter att ha varit hästägare i över 20 år.

Jag älskar att fota allt från människor till djur och natur och försöka fånga dom där små fantastiska sakerna som inte alla ser utan bara går förbi. Människor är alltid lika spännande att fotografera, och det kan vara en lika stor utmaning att fotografera vuxna som barn. Att få ett spontant leende eller ett skratt från ett barn är det bästa betyget man kan få när man fotograferar. 🙂 Stora och små djur hamnar då och då i kamerans väg när andan faller på.

Jag har fotograferat digitalt sedan 2004 och fotar numera mest med “en sån där stor svart kamera”.

Hösten 2011 + 2012 jobbade som skolfotograf åt SkolfotoMitt. Det innebar att jag fotograferat barn i alla åldrar från 1 till 15 år (och såklart en hel del personal också) i ett ganska högt tempo, utan att för den skull göra avkall på kvalitet. Ett roligt jobb med blandade utmaningar där det gäller att ha snabba lösningar på det mesta.

Gilla gärna Fotograf Lisa Nygårds facebook-sida för att ta del av dom senaste nyheterna, erbjudanden etc.

Fotograferingen är en del av mitt företag – hÄnglar & Wings AB från Sept 2018 (tidigare InkyWings Motivstämplar Jan. 2001 -Dec. 2018). Företaget har F-skatt.

***************************************************

Några kommentarer från mina kunder:

Företagskund:
Jag tittade på fotona och måste säga att de blev otroligt fina. Platsen är mycket vacker dessutom.
Roligt att kunna ha dem i tidningen.

Mamma Mari:
Spännande och roligt tyckte barnen, speciellt att det roligaste kom sist att få klä ut sig och busa lite. Jag tyckte att fotograferingen gick väldigt bra. Det blev väldigt snabbt en glad och positiv stämning trots att sonen innan var väldigt nervös och tveksam. Dottern hade ju träffat dig innan så hon var inte lika nervös.
Min man och jag tyckte verkligen att det var många fina bilder och speciellt de busiga fotografierna var riktiga höjdare.

Annelie & Ola
Vad roligt att läsa i bloggen om din upplevelse av oss. Det är jättefina bilder du har tagit. Känns så roligt. Tack så hemskt mycket!

Mamma Anna:
Sonen har en mycket stor portion integritet och brukar inte släppa ned garden i vare sig första eller andra taget. Lisa lyckades dock snabbt ta sig innanför skalet och Liten var efter en kort stund sig själv; både högt och lågt och överallt. Och bilderna? De blev ju toppen!

fam. Schönning:
Mamman: “Fotograferingen gick mycket lättare än vi trodde. Jag har själv svårt att le naturligt.
Lite stelt första minuten kanske, men sen kom alla fyra igång och det blev mycket fnitter och tok. Bilderna blev superfina på oss alla.”
Döttrarna: “Det var kul, häftigt att få vara i en liten studio.” “Det var roligt, fast lite svårt i början att förstå hur man skulle vrida sig men det gick bra efter ett tag.”

fam. Andersson:
Pappan: “Det är ju ganska jobbigt med fotografering men det gick ju smärtfritt…”
Mamman: “Det var skoj. Jag är inte den som gillar att stå framför kameran, men jag blev väldigt nöjd med bilderna, och vi hade alla ont i skrattmusklerna efteråt!”
Sonen: “Det kändes bra och att det var jättekul!”

************************

Vill du också skriva ett par rader om din fotografering? Då är du välkommen att skriva en kommentar via e-mail eller kontaktformuläret så publicerar jag det här på sidan sen. /Lisa

LOGIN

One thought on “Kontakt / Om mig

  1. Hej! Hittade genom små snirkliga snår fram till din fotosida och alla alster. Jag blev sittandes här med min kopp té och kikade andäktigt på allt vackert du fotat. Får jag lov att ha en favoritkategori som jag fann extra fin? Familjebilderna. Åh, så vackra! Jag är ingen mästerfotograf men jag kände med hjärtat och mitt öga att de var så väldigt, väldigt fina och “sanna”. Inget jättearrangerat och inga fejkade smil. Tänk, vilken konst det är att fota! Härlig konst. Vad är väl Picasso i all sin ära i jämförelse med ett vackert kort på en bebis som sover eller en familj som skrattar? Tack för att du lagt ut dina alster – You Made My Day.

    Med önskan om en härlig Påskhelg!
    Kram
    Victoria

Comments are closed.