Frisk luft

Frisk luft

Idag fick det vara nog med sjukstuga och jag tog mig ut i solen en stund. Passade på att slå flera flugor på samma gång så jag hängde på mig kameran över axeln för att testa ett nytt objektiv och så stämde jag tid med Maria så kunde hon rida småbusarna med mig som sällskap på marken. 🙂 Vi håller tillsammans på att fortsätta rida in dom här unga herrarna och rider normalt var sin av dom, men nu fick hon rida båda eftersom jag varit sjuk.

Det var lite småkyligt om näsan men i övrigt riktigt skönt ute i solen. Kände dock så här efteråt att trots att jag stod i princip bara still när jag väl var där nere så tog det på krafterna. Man får tacka sin lyckliga stjärna att man inte är sjuk så ofta.

Här kommer lite hästkavalkad på Blossi och Raudi, eller som vi säger när vi hanterar dom: “Bill & Bull” :). (fast i ärlighetens namn har jag börjat kalla Raudi för “råttan” eftersom man säger hans namn lite slarvigt [Råådi]…. tycker det är lite snuttigare.)

Alla bilder *före* stallbilden = Blossi.
Stallbilden + alla bilder *efter* = Raudi.

2 thoughts on “Frisk luft

  1. Hej Elisabeth!

    Vilken härlig häst! Är det en islandshäst kanske?

    Tycker särskilt om bild 6 och 8. Jättefint.

    🙂 Anna

  2. Tack. 🙂 Visst är det islandshästar! Jag har två stycken själv och dom går tillsammans med 4 andra killar här i byn.

Comments are closed.

Comments are closed.