Härliga familjer – del 2

Härliga familjer – del 2

Som jag skrev så hade jag äran att fota hela två familjer, och här är den andra. 🙂
Japp, det är svägerskan med familj som vågade komma hit på lite “fotogympa”. (hehe) Fast vi ska nog inte prata om vem som fick värst träningsvärk efter den där dagen… hrmf… man kan säga som så här att när man fotograferar (iallafall när JAG fotograferar) så blir det väldigt många knäböj… Är man inte van att göra trehundraförtielva knäböj under samma dag så resulterar det ganska spikrakt till en inte allt för angenäm träningsvärk i benen. Så nu vet ni – ska ni fota mycket så är det dags att börja träna… hehe.

Och jag tror det här ska få bli en vana – fotografens favorit som första bild! Japp, men kolla vilken cool kille!
Börja gilla mitt loppisfynd resväskan riktigt bra. 🙂 Har en till i miniformat, men den får jag nog spara till dom riktigt små nykläckta bäbisarna.

Comments are closed.