Härliga familjer!

Härliga familjer!

För snart två veckor sedan hade jag äran att fota inte bara en utan hela TVÅ underbara familjer! Att se glädje och bus i både barnens och föräldrarnas ögon är något extra speciellt och det är extra skoj att få vara med och dokumentera detta.

Först ut var Maja och Jonas med sina två barn, och det var med ett stort leende jag redigerade dessa bilder och nån stans där på mitten stötte jag på bilden som blev min absoluta favorit! (såg att det blev en av era favoriter oxå Maja! 🙂 )

Det här blev min favorit – så mycket bus och så mycket glädje… ja, men ni förstår ju själva! 🙂

Sen kunde jag inte riktigt släppa den här första bilden riktigt, och eftersom jag behöver få hem lite vackra exempel att visa upp här hemma så redigerade jag upp bilden till en tavla, och har nu beställt en fin canvas-tavla som kommer se ut så här: (utan loggan förståss)

För hur det än är så gör sig bilder så oerhört mycket bättre framme på väggen än undanstoppade på en CD-skiva i en låda. 🙂

Comments are closed.