Kusiner vitaminer

Kusiner vitaminer

I söndags blev det livat i studion igen. Inte mindre än två busiga familjer skulle fotas och det blev en dag med massor av skratt och bus vill jag lova!

På eftermiddagen skulle jag fota min svägerskas familj, men när väl alla var samlade hade lilla herr kusin bestämt sig för att inte alls vara med på kort. Hm… det gick dock att övertala honom med löfte att han och Frida skulle få busa och göra fula grimaser till kameran och sen var vi igång… 😉 Vi blandade friskt mellan kusinbus och familjebilder och gissa vem som snabbt glömde bort att han bestämt sig för att inte alls vara med på bild? 😉 Tänk så det kan bli.

Förutom att busa med sin kusin så agerade Frida oxå assistent åt mig på så vis att hon gjorde allt för att få alla att skratta (bakom min rygg) och pekade och domderade hur dom skulle stå och sitta medans jag fotade. Här kan vi prata om försekommen tjej alltså, hon skulle lätt kunna öppna sin egen fotobusiness i morgon. 🙂

Familjebilderna kommer senare, tänkte dock jag skulle bjuda på några bilder på vad kusinerna bus hade för sig där ute i studion.

One thought on “Kusiner vitaminer

Comments are closed.

Comments are closed.