I full galopp

I full galopp

Brrrr, vaknade upp till -16 grader i morse och det är man verkligen inte van vid. Snacka om att man har blivit bortskämd den här vintern, men SOM jag har njutit!!! På sätt och vis slog min önskan in om att det överhuvud taget inte skulle vara nån vinter den här vintern, så jag har varit så nöjd med pyttelite snö och pyttefå minusgrader. Förra vintern var verkligen helt tvärt om! Massor av snö och massor av minusgrader i massor av månader. URK! Hatar kylan.

Gick ner till hästarna tidigt på eftermiddagen för att göra i ordning deras kvällsmat mm. Det var “bara” -12 grader ute så det var bäst att passa på. 🙂 Såg att dom inte fått lunchmaten och stod längst ut i hagen när jag passerade i bilen 10 minuter innan, så jag hängde kameran på axeln och traskade ner.

Dom här små trollen kan sin klocka så när dom såg nån röra sig vid maten så stod dom genast givakt och kollade vad som stod på och när jag gick mot grinden började dom röra på sig och en liten kort vissling senare var dom på G…. i full fart. Klick klick klick…. 🙂

Raudi & Isak

Raudi & Isak

Isak & Raudi (där borta springer Móri & Blossi)

Isak & Raudi (och på rad där borta Móri, Blossi & Toppur)

Vengur, Toppur, Móri och Blossi

Vengur, Toppur, Móri och Blossi

Toppur & Blossi bakom Móri som är först.

Vengur

Blossi

One thought on “I full galopp

  1. Är inne och beundrar dina om vanligt otroligt vackra foton. Söta hästar oxå!
    Massa kramar Milo

Comments are closed.

Comments are closed.