Puffar lite för att jag söker busungar! :)

Puffar lite för att jag söker busungar! :)

Funderat på att barnen fotade, hela familjen eller den nya familjemedlemmen?
Just nu söker jag följande “modeller” att få fotografera.

1) Ett par glada “busungar” (kille eller tjej spelar ingen roll) ca 4-7 år.

2) Familj (3-4 personer) som kan komma och bli fotade i studion!

3) “Gravidmage” + lite senare nyfödd bäbis.

DEAL: En härligt busig upplevelse för barnen i studion som ger glada minnesvärda bilder som visar just ditt barns personlighet. För familjen blir det ett tillfälle att få göra något tillsammans för att föreviga familjen på bild för framtiden. Skapa minnet – med alla tillsammans!

Som tack för att jag får använda bilderna i min portfolio samt reklam för mig även på internet (blogg, Facebook mm) så bjuder jag på fotograferingen samt 2 valfria digitala filer från din/er fotografering. På övriga bilder i ditt galleri får du 25% rabatt vid köp direkt efter fotograferingen (gäller både printar och filer).
E-maila eller ring – du hittar båda alternativen på min kontaktsida. 🙂

Comments are closed.