Norrlandsdagarna

Norrlandsdagarna

Just nu befinner jag mig uppe på Norrlandsdagarna i Luleå. Jösses – så här långt norrut har jag aldrig varit i Sverige. 😉 Bara det får väl bli en merit. Att jag dessutom tagit mig hit helt själv är definitivt kors i taket. haha! Nåja, jag körde väl inte direkt tåget och styrde knappast flyget heller, men ändå liksom… 😉

Blev inbjuden att bo hos trevliga Petra Hall i Piteå så vi har idag haft en trevlig första dag och lyssnat på lite olika föreläsningar från fotografer. Bästa behållningen blev nog från föreläsningarna av Alicia Swedenborg + Martin von Krogh. Helt olika personer och typ av fotojobb, men sååååå intressant. Hoppas det blir lika trevligt i morgon. Är lite dålig på att känna igen folk (som många av er vet… ehhh) men jag gör mitt bästa. 🙂

Ganska mkt snö här uppe, men jag är mest glad över att det inte är så skitkallt som det var förra helgen.

Comments are closed.