1a Advent

1a Advent

Vad säger man?
-Glad 1a advent
– önskar er en 1a advent…. ???

Eh, känns konstigt. Nåja, Idag är det iallafall 1a advent och faktum är att snön faller! Själv har jag njuuutit av avsaknaden av snö hittills eftersom förra vintern böjd på SEX MÅNADER av snö! Riktigt otäckt. Nog för att jag gillar snön på ett sätt… men inte i sex månader! Nån måtta får det vara.

Men en dag som denna är den nog välkommen trots allt. 🙂
Tror dock inte vi får behålla den, men det gör inte heller så mycket, det lär väl komma mer antar jag. Skulle bli VÄLDIGT förvånad om vi fick en hel vinter UTAN snö.

Får nog skynda mig att redigera fram bilderna jag tog igår i soluppgången på förmiddagen… dom var så där höstmysiga… den 26 november. 🙂 Skulle väl ha bytt bloggbanner oxå, men så kom jag på att en höstig banner blir snabbt föråldrad i dessa dagar, så jag väntar liiiiite till och hoppas få något mer “juligt” kanske. 🙂 Vi får se.

Dyker det inte upp lite nytt ikväll här inne så gör det nog det under morgondagen.

Comments are closed.